KAKO JE NJU USPIO ZBARITI- ZMAJ OD ŠIPOVA VIŠE NIJE DIVLJAK! Ljubav ga je skroz promijenila, a ova LJEPOTICA mu je osvojila srce! (FOTO)

0

Pored Zadruge, još jedan rijaliti je veoma popularan u Srbiji, ali i u našoj regiji, a radi se o rijalitiju Parovi koji traje već nekoliko godina, i iznimno je gledan, ali još uvijek ne uspijeva da postigne uspjeh u gledanosti i popularnosti kakvu ima Zadruga. I u Parovima imamo takmičare raznih karaktera i zanimanja, i stvarno i tu zaista imamo sve i svašta, od propalih umjetnika, pjevača i pjevačica, starleta , kriminalaca, pa i onih za koje niko ne zna, pa ni oni sami koje im je zanimanje van rijalitija.

Jedan od onih koji je na neki način obilježio neke od prethodnih sezona Parova je svakako Ilija Grahovac, koji je javnosti poznatiji po svome nadimku ”Zmaj od Šipova”. On je bio poznat po tome da je veoma često dolazio u konflikte sa drugim učesnicima, i poznat je po tome da je veoma često imao neke divljačke istupe koje nikoga nisu ostavljale ravnodušnim. Ipak, izgleda da i kod njega se mijenjaju neke stvari, posebno na ljubavnom planu, gdje mu izgleda cvjetaju ruže.

On, iako nije neka slika i prilika je bio poznat da u Parovima se nije libio da  zavodi svoje rijaliti cimerke, a izgleda da mu je kod jedne ljepotice to i uspjelo i čini se da je Zmaj odlučio da se malo skrasi. Zna se da se on u rijalitiju oženio sa Vesnom Rivas, a bilo je priče i da je imao seks sa Ivaniom Bajić, a to je otkrila Atina Ferari jedne prilike, mada je atraktivna crnka sve to demantovala. Izvor koji je veoma blizak Zmaju od Šipova je novinarima rekao: ”Zmaj je zaljubljen kao treba, više ne juri za svakom suknjom, našao je ženu koja je za sve ”

Preporučujemo