KAKO CARINICI UVIJEK NAMIRIŠU SUMNJIVOG PUTNIKA?! Ovo je njihov TRIK, a samo jedna metoda MOŽE DA OTKRIJE SVE ŠTO NEKO KRIJE

0

Carnici skoro svakog dana otkrivaju ljude koji pokušavaju da nešto prošvercaju preko granice. Najčešće su to stvari i predmeti od kojih neko može da profitira na lak i brz način. Ali, njihovom budnom oku teško šta može promaći. Međutim, da li ste se ikada zapitali, kako oni znaju koga da izdvoje i kako “osjete” da neko nešto skriva?

Situacije sa kojima se carnici susreću svakoga dana su različite. Ali, metoda koja je jedna od najvažnijih je- indikator rizika.

“Situacije su različite. Postoje i neke koje su nesvakidašnje. Skoro smo imali situaciju na aerodromu gdje smo kontrolom putnika u koferu pronašli garderobu koja je bila natopljena sa tečnim kokainom. Koristimo dobre indikatore rizika, to je ljudima pogotovo zanimljivo kako namirišemo da nekoga izdvojimo. Rute njihovog kretanja su na često interesantne. Ovoga puta je putnik bio iz Ekvadora. Letio je iz Amsterdama, državljanin je Sjeverne Makedonije.

Ostatak teksta pročitajte na linku OVDJE.

Preporučujemo