KAKAV ŠOK! – ZORICA BRUNCLIK SE MOLI BOGU DA SE UJUTRU PROBUDI ŽIVA: Njena ispovest ledi krv u žilama, NIKO NIJE ZNAO ZA OVO!

0

Jedna od najpoznatijih pjevačica narodne muzike u Jugoslaviji je bila Zorica Brunclik koja je u estradne vode uplovila kada je imala smo 17 godina i koja iza sebe ima karijeru koja traje pola vijeka. Ona će velikim koncertom na Tašu obilježiti i svoj 67-i rođendan i 50 godina uspješne karijere a jednom prilikom je ispričala kako je uspjela da se iz siromašnog dvorišta svoje majke Zlatije vine u sam vrh domaćeg estradnog neba.

Zorica je jako dugo u braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom koi je vrstan harmonikaš i njih dvioje imaju i tri kćerke i sina koji su sada već odrasli ljudi i otišli su svaki svojim putem pa Zorica kaže kako ona i Kemiš sada ponovo proživljavaju prve godine svog zabavljanja i ljubavi.

Njihov brak traje 37 godina i prema njenom mišljenju iznenađenja koja spremaju jedno drugome ga je i učinilo uspješnim. Pjevačica kaže kako sa velikim ponosom ističe da ima i tri godine staža u kafani i 47 na estradi. Ne voli da sumira svioju prošlost a za to nema ni vremena jer su i ona i Kemiš jako zaposleni i mladi su još uvijek duhom i ne žele da troše svoju energiju na negativne stvari.

Pjevačica ističe kako je male stvari čine sretnom i ne postavlja sebi velike ciljeve. Ona ima i jednu neostvarenu želju a to je bilo upoznavanje sa partijarhom Pavlom ali je on na žalost preminuo tako da će ova želja ostati neispunjena. Kada je bila mlađa san joj je bio da ima mercedes kabriolet i Kemiš je imao namjeru da joj ga kupi ali je tada umrla njena majka i ona je prestala da vozi.

Preporučujemo