KAKAV ŠOK! – OTKRIVENA TAJNA PERIKE ŠABANA ŠAULIĆA koja je godinama bila skrivana – SVE IZAŠLO NA POVRŠINU! (FOTO)

0

Prošlo je više od tri godine od kada je u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj život izgubio Šaban Šaulić kojeg su mnogi smatrali kraljem narodne muzike i danima su se njegovi obožavaoci opraštali od njega putem društvenih mreža. Pred kraj svog života Šaban je bio poptuno ćelav a kosu je izgubio davno ali je jako dugo nosio perike.

One su bile na neki način i njegov zaštitini znak a jednom prilikom je otkrio i zbog čega je po njegovom mišljenju rano počeo da gubi svoju kosu. Šaban je rekao da je dok je imao svoju kosu stalno koristio neku kremu za sjaj koju je luđački nanosio na glavu. On je imao predivnu dugu kosu koja je samo jednog dana počela da opada i ubrzo je skoro potpuno oćelavio.

U to vrijeme je u Njemačkoj naručio da mu izrade tupe koji je zatim godinama nosio. Međutim 2001. godine je odlučio da ga više ne nosi i pojavio se potpuno ćelav mada je ta frizura urto vrijeme bila jako popularna. On se prvi put bez kose i tupea pojavio u Grand paradi koju je vodio Milovan Ilić Minimaks koji je i najavio Šabanov dolazak u studio riječima da se gledaoci trebaju priremiti za šok jer dolazi Šaban Šaulić kakvog do tada nisu imali priliku vidjeti.

Kada je Šaban ušau u studio Minimaks je pohvalio njegov imidž i rekao je da su svi koji su ga do tada vidjeli bili oduševljeni i pitao je Šabana da li se i njemu samom sviđa novi izgled a on je u šali odgovorio kako mu ide kosa u oči.

Preporučujemo