Poznati glumac Slobodan Čustić koji je poznat i po nadimku Alija je postao poularan nakon što je glumio glavnu mušku ulogu u kultnom filmu Kuduz. Pored nje je ostvario i niz drugih a jedna od popularnih serija u kojoj je učestvovao je i Igra sudbine.

Kad je u pitanju njegov privatni život on je ponosni otac šestero djece od kojih najstariji ima 42 godine a najmlađi samo 4. On je dvoje djece dobio u svom prvom braku a četvero mu je rodila njegova supruga Jelena koja je od njega mlađa 23 godine. Njih dvoje su svojoj djeci dali neobična i nesvakidašnja imena pa im se tako sinovi zovu Tanasije, Ozren, i Vasilije Vid a kćerka je Zarija.

Glumac je posebno ponosan upravo na svoje nasljednike i kako sam kaže čovjek u životu može da postigne sve ako se dobro organizuje a on u dogovoru sa svojom suprugom to itekako uspijeva i kod njih  uvijek teče med i mlijeko. Razlika u godinama koja je velika im nikada nije smetala a Jelena je jeenom prilikom rekla kako je kod Slobodana privukla nejova harizma i sloboda i način na koji postoji i živi odnosno lakoća kojom odiše.

Pored toga ona je rekla da njen muž uvijek zrači pozitvno i da ne skida osmijeh sa lica a  ima i nepokolebljiv duh. Na predrasude na koje nailaze zbog razlike u ogdinama se ne osvrću jer kako ona kaže predrasude uvijek postoje i za njih ljudima ni ne treba poseban razlog. Ona smatra da se voli čovjek i njegova duša  a ne broj i njen muž je kako mu i samo ime kaže slobodan a ni ona nije opterećena predrasudama i oslobođena je od svih pravila i normi.

Preporučujemo