KAKAV ŠOK! – IGOR JURIĆ JE PRELOMIO, DONEO JE NIKAD VAŽNIJU ODLUKU: Milena tu ništa NE MOŽE, moraće da ga PRIHVATI!

0

Prije mjesec dana je u Srbiji podignuta velika prašina koja se nije smirivala danima a sve je krenulo vjerovali ili ne, od jedne bezazlene objave na društvenim mrežama. Naime udovica ubijenog političara Olivera Ivanovića je na svom profilu okačila sliku na kojoj se nalazi u društvu muškarca i uz nju je napisala samo jednu riječ: Ljubav.

I nije uradila ništa što ne rade milioni drugih žena ali se ispostavilo da je mnogima veliki problem to što je taj muškarac bio Igor Jurić koji je osnivač fondacije za zaštitu djece koja nosi ime njegove ubijene kćerke Tijane. Čini se da je javnosti zasmetalo što su njih dvoje u vezi iako su oboje slobodni ljudi a to što su preživjeli velike živote tragedije ih je vjerovatno još više povezalo.

Zašto ljudima smeta njihova sreća i ljubav nije najjasnije ali na oboje se sručila velika lavina komentara pa i uvreda a novinari su počeli da ih opsjedaju. Igor je odbio da da bilo kakav komentar a Milena je rekla da njih dvoje žele da svoj privatni život sačuvaju samo za sebe. Nakon čitave hajke se špkulisalo da su raskinuli i da je Igor napustio Srbiju a sada je jedan njegov prijatelj za medije potvrdio da Igor nema namjeru da se ikada više oženi tako da od vjenčanja sa Milenom nema ništa.

Igor je nakon svega što je njegova porodica preživjela odlučio da ne želi svoju ćerku Stašku izlagati bilo kakvom stesu koja je pored toga što je izgubila sestru doživjela i razvod svojih roditelja i to je za nju svakako bilio jako bolno. Jurić je za svoju kćerku rekao jednom da je ona silom prilika prerano odrasla i da je ona njegov heroj.

Preporučujemo