Showbizz

Kakav je ovo užas na licu: Niko je ne može prepoznati: Bila je najljepša, a danas živi u brdima da je niko ne vidi!

Penzionisana američka glumica Kelly Le Brok, prvenstveno je stekla slvau kao model nako čega je 80- ih godina postala najpoželjnija žena Hollywooda.

A sve to zahvaljujući ulogama u filmovima “Čudne znanosti” i “Žene u crvenom.”

Ona danas ima 59 godina i zaista se rijetko pojavljuje na crvenom tepihu i na javnim događajima. Ali, kada se pojavi ono što fanovi mogu prvobitno primjetiti je njeno neprepoznatljivo lice koje je prošlo toliko puno estetskih operacija da je na kraju ispalo uništeno.

Pored toga, na njen izgled su uticale i bolesti i ovisnosti zbog kojih je glumica par puta mogla izgubiti život.

Kelly je počela raditi kao model s 16 godina, a u dobi od 19 godina završila je na naslovnici prestižnog modnog časopisa Vogue. Ubrzo nakon toga stigle su prve ponude za filmove i karijera glumice počela je u velikom stilu.

Osim karijere, Kelly je poznata i po burnom braku sa poznatim glumcem akcijskih filmova Stivenom Segalom koji je trajao od 1987. godine do 1996. godine, iz tog braka imaju troje djece.

“Odlučila sam napustiti Hollywood kako bih odgajala svoju djecu podalje od kamera i znatiželjnih pogleda. Nisam htjela da ih gledaju ili osjećaju negativne posljedice mog razvoda. Stoga sam otišla u brda na kojima sam doslovno živjela u divljini bez televizora 24 godine”, rekla je. u intervjuu 2017. za Closer Weekly.

U istom intervjuu je pričala i ostarenju ali ni jednog trenutka nije spomenula estetske operacije.

“Kad sam nosila titulu najpoželjnije žene, toga uopće nisam bila svjesna, što je ironija. Sad kad sam toliko zrela i naborana da zapravo imam bore, osjećam se ugodnije u vlastitoj koži. Zadovoljna sam sobom”, zaključila je Kelly.

Oglasi – Advertisement