Kakav je ovo haos na licu, auu, niko je ne može prepoznati: Bila je najlepša a danas živi u brdima da je niko ne vidi! (FOTO)

0

Mnogi od nas maštaju o tome da ostanemo mladi i lijepi zauvijek, ali unatoč brojnim legendama i vjerovanjima, takvo nešto se ne može desiti. Moguće je da ćemo jednog dana dostići medicinski uspjeh pobjeđivanja starosti, ali to je još daleko i sigurno će pristup tome imati samo onih par najbogatijih.

Druga rješenja uključuju dosta truda i rada, ali su najefikasnija. Tjelovježba, dobra ishrana, manjak stresa i posvećenost svojim strastima i oplemenjivanju samog sebe su neki od načina da ostanemo mladoliki i vitalni u starosti. Nažalost, mnogi se okreću brzim i skupim rješenjima koja samo izgledaju daleko lošije nego prirodni put. Estetski zahvati su danas razvijeni i mnogo doktora na svijetu pruža usluge klijentima koji imaju dovoljno novca. Neki pretjeruju maksimalno i od sebe naprave vještačku nakazu, dok neki jednostavno imaju neki deformitet od rođenja ili od neke nesreće pa ga pokušavaju korigovati da izgleda normalno i to se da prihvatiti.

Najveći problem je taj što mnoge slavne ličnosti također idu pod nož i prave korekcije na sebi koje ih izvještače maksimalno pa počnu izgledati kao kakve lutke. Takav je i slučaj kod nekada prelijepe glumice Kelly Lebrock koja je tokom osamdesetih žarila i palila holivudskom scenom i bila tražena glumica.

Započela je karijeru modelingom i ubrzo se upustila u glumu, ali danas nije toliko relevantna kao prije. Danas je već znatno starija i iz priložene fotografije možete zaključiti da je učinila previše estetskih zahvata koji su je pomalo izvještačili i unakazali, te učinili da je niko više ne smatra ljepoticom.