KAKAV HIT! – OVO JE NAJVEĆI BLAM JOVANE JEREMIĆ IKADA: Kada ga čujete VRIŠTAĆETE od SMEHA!

0

U posljednje vrijeme je u Srbiji najpoznatija voditeljka postala Jovana Jeremić koja svojim izjavama i ponašanjem zna da iznervira cjelokupnu javnost u Srbiji pa i šire. Činjenica je da ona nema dlake na jeziku i da vrlo često izvali ono što joj prvo padne na pamet i nekoliko puta do sada je imala gafove kojih bi se mnogi postidili ali ona ima tako veliko samopouzdanje pa čak i od toga napravi neku prednost za sebe.

Jovana je pet godina vodila jutarnji program na TV Hepi da bi prošlog ljeta iznenada dala otkaz što je bila vijest o kojoj su danima pisali svi mediji i špekulisali o razlozoma ovog njenog poteza iako je sama odmah rekla da je zbog posla zapostavljala svoju kćerku koja ima samo tri godine.

Nakon dužeg odmora ona je prihvatila ponudu Željka Mitrovića vlasnika televizije Pink i od tada vodi jutarnji za ovu TV kuću a u javnosti je odavno zovu i nadimkom žena lapsus. Ona je taj nadimak dobila kada je u svojoj emisiji koja je održana 2. januara zamolila muzičare koje je pozvala u studio da izvedu pjesmu Đorđa Balaševića ali se nije mogla sjetiti naziva pjesme niti njenih riječi.

Ona je pokušala da im objasni o kojoj pjesmi se radi pa je navela dio refrena a zatim izvalila Čardak među nogama umjesto naziva pjesme Djevojka sa čardaš nogama. Njoj su mnogi zamjerili ove riječi a snimak se dijelio i društvenim mrežama a u komentarima kojih je bilo jako puno su je korisnici kritikovali posebno obožavatelji djela preminulog kantautora.

Preporučujemo