Kakav frajer: Svi šeruju novu fotografiju Duška Tošića, vidi se da mu je na stajling uticala posebna žena! (FOTO)

0

Na javnoj sceni u Srbiji su jedan od najpoznatijih parova pjevačica Jelena Karleuša i njen suprug fudbaler Duško Tošić koji je prošle godine okačio kopačke o klin i počeo uspješno da se bavi menadžerskim poslom.

U braku su već 14 godina i imaju dvije kćerke Niku i Atinu a do sada su ih mediji bezbroj puta razvodili ali se oni još uvijek drže zajedno mada je u njihovoj vezi bilo puno kriza a posljednja se desila za Božić kada je Jelena svog muža prijavila policiji za nasilje u porodici. Ona je tada tvrdila da je Duško udario u toku svađe i on je dobio zabranu prilaska od mjesec dana i tada su svi bili ubijeđeni da će im se brak raspasti.

Međutim, čini se da su uspjeli i ovaj problem da razriješe jer se Duško vratio u njihovu zajedničku vilu. Kada su se upoznali on jeimao samo 21 godinu i tokom godina je primjetno da je Jelena na njega uticala u mnogim sferama a posebno kada je njegov stajling u pitanju. On je uvijek skoro pa besprijekoran bez obzira da li nosi markkiranu garderobu ili onu koja je dostupna svima.

Trenutno se Tošić nalazi u Istanbulu zbog poslovnih obaveza koje ima i tu je priliku iskoristio da još jednom posjeti sve znamenitosti ovog prelijepog grada a sve je zabilježio i kamerom. Fotke je podijelio na svom Instagramu i na njima je odjeven u odijelo koje mu savršeno pristaje posebno onako preplanulom i vitkom i fanovi su bili oduševljeni.