Kada se prva dama Srbije pojavila svi su zanemeli: Evo zašto će svi kopirati najnoviji stil Tamare Vučić (FOTO)

0

Supruga predsjednika Srbije je glavna tema ovih dana u svim medijima. Aleksandar Vučić je, naravno, glavna tema skoro svaki dan ali to mu je, na neki način, i u opisu posla. Njegova supruga, Tamara Vučić, ujedno i prva dama Srbije, nikoga ne ostavlja ravnodušnim zbog svoje ljepote i harizme.

Na njoj se uvijek mogu vidjeti elegantne kreacije i kombinacije koje se kasnije danima komentaripu. Svi su naprosto oduševljeni koliko Tamara Vučić drži do sebe i koliko se zaista trudi da održi tu titulu prve dame Srbije. Gdje god da se pojavi, na kojem god dešavanje, sve oči su usmjerene samo prema njoj. Tako je bilo i prije neku noć, kada je naša slavna pjevačica Lepa Brena pozvala Tamaru na njenu promociju.

Naime, Lepa Brena se sada upustila u modu, te je javnosti predstavila svoj novi projekt na kojem je radila prethodnih mjeseci. U pitanju je nova linija čarapa pod nazivom ‘’Lady B’’, a na promociji su se mogle vidjeti razne poznate ličnosti s naših prostora. Među njima je podršku pružila i Tamara Vučić, te se pojavila i zasijala kao i svaki put. Na sebi je imala rozu haljinu koja je bila srednje dužine i bila je vrlo interesantnog kroja.

Na haljini je bila i divna mašna koja je kompletirala cijeli izgled, a na to je Tamara dodala i crnu torbicu kao i crne salonke. Sada se odlučila za intenzivniju šminku, što nije toliko uobičajno, te je kosu pustila i uredno je stilizovala. Činjenica je ta da je Tamara za mnogo žena nepresušna inspiracija kada je u pitanju oblačenje, pa tako nije razočarala ni ovaj put.

Preporučujemo