KADA MU JE SIN PREMINUO, ONA JE POZNATOM GLUMCU LJUBIŠI SAMARDŽIĆU DAVALA RAZLOG ZA SREĆU: Ona je unuka pokojnog glumca i može parirati sa svjetskim ljepoticama (FOTO)

0

Poznati glumac Ljubiša Samardžić je prmeinuo 2017. godine, a iza sebe je ostavio mnogo dobrih filmova. Dobivao je veliku ljubav i podršku od svojih unuka, s njegova unuka Sara je danas prava ljepotica. Aktivna je na društvenim mrežama i svakodnevno objavljuje slike iz svog života.

Skoro je proslavila svoj 27 rođendan. Mnogo puta je isticala kako je mnogo volila provodite vrijeme sa djedom na snimanjima. Život Ljubiše Samardžića je obilježila velika tragedija kada mu je sin preminuo u 34. godini. Ljubiša je preminuo 8. septembra 2017. godine. Po njegovoj želji, sahranjen je u porodičnoj grobnici, pored svoga sina, a ne u Aleji zaslužnih građana, poput ostalih velikana.

Sara je nakon njegove smrti napisala je pismo, koje je objavila na društvenim mrežama: “Imala sam mnogo sreće što sam te poznavala 23 godine. Kada sam bila mala nisam znala šta znači biti poznat, ali sam se ljutila kada bi djedu prišli neki nepoznati ljudi. Znam da si gore sretan jer si sa svojim Gagom. Ostavio si nas žene u sigurnim rukama. Djeda, a sad adio”.

Preporučujemo