“Kada mi uveče zaspi na ramenu, otkrijem je…”: Evo kako je Duško Tošić pričao o INTIMNIM DETALJIMA iz braka sa Jelenom Karleušom! (FOTO

0

Jelena Karleuša je jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji a svoju slavu je stekla više zahvaljujući skandalima koje pravi i koji je prate nego svojim pjesmama a dokaz za to je da se o njoj skoro svaki dan piše u medijima iako već godinama nije izdala novi album.

Ona je u braku sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem već 14 godina i iako su ih do sada mediji bezbroj puta razvodili oni su i danas zajedno. Bilo je u njihovom braku svakakvih afera i kriza a zadnja koja je u javnosti podigla veliku prašinu se desila za pravoslavni Božić kada je pjevačica muža prijavila za nasilje tvrdeći da je pljunuo i udario otvorenom šakom po licu u toku svađe.

Duško je tada dobio zabranu prilaska u trajanju od mjesec dana i svi su pomislili da je njihovom braku konačno došao kraj. Međutim za Dan zaljubljenih Jelena se pohvalila velikim brojem ruža koje je dobila au jednom kadru se vidio i Duško što je bio znak da su i oov prebrodili. Prije nekoliko godina je Duško u jednom intervjuu ispričao neke detalje iz njihovog ljubavnog života i tada je izjavio da je dovoljno da pogledate Jelenu i da znate da život sa njom ne može biti dosadan i kolotečina.

Kada mu Jelena uveče zaspi na ramenu on je otkrije i pogleda i kaže sam sebi Duško ti si sretan čovjek. Jelena koja je rodila i dvije kćerke po njegovim riečima i dalje ima tijelo kao model i nije mu jasno kao je to moguće jer nikada u životu nije potrčala i jede sve što inače goji. Rekao je i da je njegova supruga prava vatrena lavica i da sve radi sa srcem a takva je i kada se svađaju ali on zna kako treba sa njom.

Preporučujemo