Od kada postoji internet i društvene mreže ljudi imaju jako mnogo mogućnosti a jedna od njih je i da preko društvenih mreža iznose svoje ispovijesti i događaje iz života koji su ih na neki način uznemirili i traže savjete od potpuno nepoznatih ljudi.

Tako je jedna korisnica Redita opisala svoje neprijatno iskustvo koje je imala sa svojom svekrvom. Naime ona i njen muž su se preselili u novi dom i zamolili su njegovu majku da im pomogne u sređivanju na šta je ona pristala. Međutim kada se jednog dana vratila sa posla vidjela je da je njena svekrva okačila slike na zid a jedna među njima je posebno uznemirila.

Među velikim brojem uramljenih slika nalazila se i ona sa prvog vjenčanja njenog supruga na kojoj je on sa svojom prvom suprugom bio sretan i nasmijan. Ona je dodala da majka njenog muža svoju prvu snahu obožava i da je stalno spominje a pored toga je poziva i na sva porodična okupljanja i događaje.. Ona ovaj put nije izdržala i napala je svekrvu te je pitala zašto je okačila i tu sliku a ova joj je odgovorila da je i to dio života njenog sina koji ne može da se izbriše.

Svađa je psotajala sve žučnija i na kraju je svekrvu izbacila iz kuće. Majka je naravno odmah nazvala svog sina i rekla mu da više nikada neće doći kod njih a on je nazvao svoju ženu i rekao joj da je njegova majka u pravu i da ona zna najbolje. Dodao je i da bi trebala da nazove svekrvu i da joj se izvine što je ona odbila i sada je pitala ostale korisnike da li je dobro postupila.

Preporučujemo