Kad u porodicu stigne pevačica i Cecina ćerka: OVAKO su Gudeljovi roditelji reagovali kada im je rekao da je sa Anastasijom! (FOTO)

0

Jučer je u svim srpskim medijima udarna vijest bila kćerka poznate pjevačice Cece Ražnatović Anastasija i nena nova ljubav. Naime Ceca je najpopularnija folk pjevačica već decenijama a njenoj popularnosti je uveliko doprineo brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom za kojeg se udala u burnim devedesetim i iako je Arkan bio poznati kriminalac i traženi ratni zločinac on je tada bio i jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji i svojim uticajem je Ceci omogućio da se pojavljuje u mediima i na televiziji stalno.

Njih dvoje su dobili sina Veljka i kćerku Anastasiju koji su bili mali kada je Arkan ubijen u beogradskom hotelu Interkontinental a oboje su postali poznati javnosti zahvaljujući svojim roditeljima. Anastasija je odlučila da krene stopama svoje majke i pokušava da se probije na muzičkoj sceni a prije mjesec dana je prekinula svoju duggodišnju vezu sa mladim biznismenom iz Novog Sada Đorđem Kujlićem mada su bili počeli i zajednički život i svi su očekivali da će se uskoro začuti i svadbena zvona.

Sada je otkriveno da je Cecina kćerka jako brzo našla utjehu u zagrljaju drugog muškarca a ima i onih koji smatraju da je sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom bila u vezi i prije raskida sa Đorđem. Navodno su se njih dvoje upoznali preko zajedničkih prijatelja i odmah je između njih planula iskra.

Ona je već bila kod njega u Španiji gdje on igra za Sevilju a mediji su odmah kontaktirali i njegovu porodicu da čuju šta oni misle o novoj snajki. Tako se saznalo da im je drago što je Nemanja sa Cecinom kćerkom a društvo u Španiji joj pravi i Nemanjina sestra Vanja.

Preporučujemo