Kad ti snaja odvede mezimca u Ameriku: Ovo je žena sina Tanje Bošković, ali njihov odnos prepun je komplikacija (FOTO)

0

U bivšoj državi smo imali razvijenu kinematografiju i jako puno dobrih filmova je nastalo u to vrijeme a mnogi od njih su postali kultni i dan danas su jedni od najgledanijih u regiji. Razlog tome je bilo i što je država izdvajala veliki novac za kulturu a imali smo i jako puno talentovanih gluumaca i glumica a jedna od njih je i Tanja Bošković koja je pored svog talenta plijenila i izgledom i ljepotom.

Danas je smatraju jednom od najvećih diva srpskog glumišta a kada je u pitanju njen privatni život poznato je da je u braku sa Dejanom Karaklajićem poznatim rediteljem dobila dvoje djece, kćerku Lanu i sina Đorđa. Lanu je naša javnost imala priliku upoznati obzirom da je odlučila da krene majčinim stopama i upisla je glumu dok se o njenom sinu ne zna puno.

On sa porodicom živi u Americi gdje je i  rođen a zna se da je završio studij političkih nauka u Beogradu. Međutim shvatio je da želi da potraži sreću negdje drugdje i da to nije posao kojim želi da se bavi pa je odlučio da se preseli u Ameriku ponovo i da počne  da gradi svoj život od nule. Sa njim je otišla i nkagova tadašnja djevojka Katarina i kako je jednom prilikom njegov otac Dejan reako u početku im je bilo jako teško.

Katarina je u Beogradu završila medicinu i trebalo je da prođe dosta vremena da dobije licencu za rad a do tada ih je Đorđe izdržavao. On je tamo studirao komunikacije i magistrirao, a danas njihova porodica živi na Floridi. Đorđe je posao tražio preko dvije godine i danas je zaposlen kao socijalni radnik koji vodi brigu o dvadeset djece. Tanja je za svoju snahu rekla kako je od njenog sina napravila čovjeka i domaćina i da je postigla pravo čudo.

Preporučujemo