Kad te najbliža drugarica IZNEVERI: Otkrivena TAJNA o IZDAJI u odnosu Cece Ražnatović i Viki Miljković! (FOTO)

0

Na estradnoj sceni u Srbiji postoji veliki broj pjevača i pjevačica koji pokušavaju da se probiju svojim talentom, pjesmama a poneki i skandalima a postoji i nekolicina koja iza sebe ima karijeru koja traje decenijama i danas su aktivni i uspješni i njihovi nastupi su jako posjećeni.

 

U tu grupu spadaju i Ceca Ražnatović i Viki Miljković čije prijateljstvo također traje već nekoliko decenija a njih dvije su se upoznale preko svojih roditelja.  Njih dvie su se družile još kao male jer su njihovi roditelji bili porodični prijatelji a to prijateljstvo one njeguju i dan danas.

I sama Ceca je u jednom intervju ispričala kako su Vikin otac i Cecina majka bilo prosvjetni radnici i družili su se porodično. Ceca se prisjetila da je još kao djevojčica od pet godina išla u kuću Miljkovića te bi kod njih znala ostati i po nekoliko dana. I Viki je dolazila kod nje pa su tada njih dvije na neki način bile i cimerke jer su dijelile sobu i jedna drugoj se povjeravale a čak su i garderobu mijenjale.

Mnogi su, koji su znali za njihovo prijateljstvo bili iznenađeni kada je Viki za vjenčanu kumu izabrala jednu drugu pjevačicu Sanju Đorđević i tada su krenule špekulacije da su između Cece i Viki izbili sukob i svađa. Ceca je to demantovala i rekla kako se sa Viki dogovorila da će biit kuma njenom drugom djetetu ali Viki ga nikada nije rodila. Inače Vikinom sinu Andreju je krsna kuma također bila Sanja a Ceca je svoju prijateljicu savjetovala da rodi još jedno dijete kojem će ona kumovati.