Kad se bogatašica uda za milionera, ovako se živi: Zavirite u Teodosićev i Jelisavetin dom u Beogradu! (FOTO)

0

Poznati par Jelisaveta Orašanin i  njen suprug košarkaš Miloš Teodosić zadnjih nekoliko godina žive na relaciji Srbija Italija gdje on ima poslovni angažman a kada su u Beogradu vrijeme provode u svom luksuznom domu. Oni posjeduju penthaus a pošto je glumica jako aktivna na društvenim mrežama i njeni pratioci su imali priliku da zavire u njihov dom koji odiše porodičnom atmosferom.

U njihovoj dnevnoj sobi preovladava svijetla boja i u njoj su i zavjese i tepih ali i kauč. Također vidljivo je da je Jelisaveta veliki ljubitelj figurica i ostalih sitnih detalja kojima je ukrasila njihov stan. Njihova porodica se za objede okuplja za velikim i masivnim trpezarijskim stolom a stolice su u narandžastoj nijansi.

Penthaus posjeduje i ogromnu terasu koja je od stana odvojena velikim staklenim zidom a na njoj najviše uživaju djeca poznatog para kćerka Petra i sin Bogdan. Porodica ima i kućnog ljubimca malog psića koji se zove Ljubica i čije fotke Jelisaveta često objavljuje i on se na njima uglavnom izležava ili na mekanom tepihu ili na garnituri za sjedenje.

Ovaj bračni par u još većem luksuzu uživa u Bolonji gdje imaju vilu i primjetno je da su i u njoj ovi predani roditelji sve podredili svojim nasljednicima. Imaju veliko dvorište i porstranu terasu a vila je uređena minimalistički i ima jako puno prostora za dječiju igru. Inače ovaj par se trudi da svoj privatni žiovt drži daleko od očiju javnosti pa je i njihovo vjenčanje bilo tajno i ni danas ne postoji puno fotki sa ovog događaja koje su dostupne u javnosti.