“Kad mogu ja možete i vi…” PREDSEDNIČKI DORUČAK NA GEPEKU! POLA KILE HLEBA, MAJONEZ, MORTADELA I PARADAJZ Vučić: Najbolji doručak! Slika koja se retko viđa!

0

Svima je više nego poznato da Aleksandar Vučić voli se družiti sa normalnim ljudima, a to je do sada nebrohano putta pokazao kada je posećivao manja mesta u Srbiji. Tako je pre par dana ako ste videli, družio se sa seljacima iz okoline Ljiga, kada je jeo pogaču i pio domaću rakiju. Sada se malo družio sa građevincima, i pored toga što je subota, za njega jednostavno nema odmora. 

Kao što i možete da vidite po samom naslovu, na gepeku su kupili po pola hleba, majonez, mortadela i paradajz. Ovu sliku je postavio na svom nalogu Budućnost Srbije, a slika je izazvala jako velike i pozitivne reaakcije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić taako je ove subote najavio da će kompletna Dunavska magistrala biti obnovljena do kraja juna naredne godine. On je obilazeći ovaj predeo zaključio da je put bio ćiva katastrofa, a da su polednji puuta na njemu rađeni pre nekih 40 godina.

“U najgorem slučaju, do kraja juna, da bude spremno pred jul i avgust sledeće godine, da podignemo i plaže u ovom kraju, a verujem da će da bude tako”, rekao je predsednik Srbije. Naveo je da su pri kraju radovi na deonici od Donjeg Milanovca do Rudne glave, biže završeni sledeće sedmice, a dužina je oko 21 kilometar.

 

Preporučujemo