Kad je ona stigla sve je stalo: Prva žena došla sa detetom na Vidojevu sahranu, evo kako izgleda i šta je rekla Nikolini! (FOTO)

0

Prije nekoliko dana je u Srbiji iznenada preminuo Vidoje Ristović koji potiče iz jedne od bogatijih pordica u državi a koji je iako je bio poznat i kao istoričar umjetnosti u javnosti uglavnom bio znan kao muž zanosne hrvatske voditeljice Nikoline Pišek sa kojom je bio u braku posljednjih osam godina.

Vidoje je imao samo 44 godine a smrt ga je zatekla u stanu jedne maserke na Vračaru i ona je bila ta koja je nešto iza ponoći pozvala hitnu pomoć i rekla im je kako on ne diše već pola sata. Nakon što su stigli na lice mjesta ljekari su mogli samo da proglase smrt a onda su mediji počeli da pišu kako je ova žena u čijem je društvu Vidoje bio njegova ljubavnica.

Nikolina je taj dan bila u Zagrebu i čim je saznala za tragične vijesti uputila se u Beograd a pred njihovim stanom je čekala gomila fotoreportera. Tako je primjećeno da je ona stan napustila malo prije nego je u njega došla prva Vidojeva supruga koja se sa svojom i njegovom kćerkom pojavila i na sahrani koja je jučer održana na Novom groblju u Beogradu.

Na sahrani su bili prisutni Vidojevi roditelji Marija i Viktor Ristović supruga Nikolina, prva supruga Lana i kćerke Matea i Sofija. Prisutni su primjetili da je Nikolina koja je bila vidno potrešena i nije prestajala plakati na groblje stigla u društvu svoje kćerke Une Sofije i Vidojeve kćerke iz prvog braka Mateje. Bivša supruga Lana, Matejina majka je zajedno sa svojom kćerkom na grob donijela vijenac od bijelih kala a na njemu je bila i potresna poruka. Lana je izjavila i saučešće Nikolini.

Preporučujemo