Julija je prije 22 godine sa ocem ušla u voz i OD TADA JOJ SE GUBI SVAKI TRAG- Jedan detalj na očevoj košulji je ZAPREPASTIO POLICIJU- ALI, 22 GODINE KASNIJE… (FOTO)

0

1999. godine, Julija Mojisejenko, tada djevojčica od 4 godine je sa ocem putovala vozom između dva sela u Bjelorusiji. Otac je popio koju više, pa je zaspao u putu, a kada se probudio dočekao ga je pravi uažas. Njegova odjeća je sva bila krvava, a od Julije nije bilo ni traga ni glasa. Policija je naravno prvo posumnjala na oca, međutim  dokazalo se da to nije Julijina krv. Nije se mogao sjetiti s kim se potukao.

Julija je bila tražena po cijeloj zemlji, međutim svaka potraga je bila bez rezultata. Njena majka je od muža tražila da se presele, jer su živjeli pored željezničke stanice i ona nije mogla gledati vozove kako prolaze. Naime, iste godine u mjestuRjazanj, na željezničkoj stanici je pronađena djevojčica koja ima 4 godine, i bila u stanju da kaže kako se zove, i kako joj se zovu roditelji, međutim nije znala reći odakle je.

“Tada nisam znala da sam iz Bjelorusije. U ruci sam držala pečat od biblioteku koja se nalazila blizu Rjazanja. Niko nije ni mogao pretpostaviti odakle sam”- rekla je Julija, danas djevojka od 24 godine.

Preporučujemo