JUGOSLOVENSKOJ DIVI NA DAN SAHRANE POKRALI SVE, UMRLA BEDNA I SAMA: Jezivi SKANDALI povezani sa NJOM! (FOTO)

0

Na našim prostorima je nekada živjelo mnogo talentovanih, pametnih, vrijednih i kreativnih ljudi kojih je danas sve manje jer masovno napuštaju južnoslavenske države. Bilo je toliko nekih ikona pop kulture za koje će mnogi reći da su izvanredni spram estradnih ličnosti današnjice, ali moderna publika nažalost nema sluha za njih.

Jedna od takvih pjevačica je bila pokojna Zorana Lola Novaković koja se proslavila sredinom dvadesetog vijeka kao cijenjena pjevačica i zvijezda. Pored izvanrednih glasovnih sposobnosti i vještina, krasio ju je jako topao glas koji joj je omogućio da je prime u Radio Beograd davne 1957. godine odakle gradi svoju karijeru. Vremenom se spetljala sa dosta mlađim muzičarem Draganom Antićem s kojim je u brak uplovila praćena medijskom pompom tadašnje žute štampe i tabloida. Nikad se nije obazirala na to i potrudila se da ostane normalna u izopačenom svijetu estrade i izborila se da napravi sjajnu solističku pjevačku karijeru u Jugoslaviji.

Početkom sedamdesetih godina prošlog vjeka je održala slavni i dugo prepričavani nastup na festivalu Beogradsko proljeće koji se i danas pamti, te joj je cijela Jugoslavija zavidila na glasu i vokalnim mogućnostima. Zaista nije bilo mnogo pjevačica u njenoj niši koje su joj mogle parirati u to vrijeme u državi.

Nažalost, smrt nije dočekala u nekoj slavi i sama je tražila da se ne pravi neka pompa oko njene sahrana kada jednog dana umre, što se i desilo prije više od šest godina. Njen stan je ubrzo potom obijen i lopovi su joj sve pokrali i tako učinili sve gorim. Šta vi mislite o ovome?