Jugoslovenke su pred njim PADALE NA KOLENA, bio je u braku s 30 godina mlađom: Evo kako danas izgleda FATALNI PEVAČ! (FOTO)

0

U bivšoj državi smo imali jako kvalitetnu muzičku scenu a tada još nije zavladao folk i moglo se čuti jako puno dobrih pop i rok pjesama koje se i danas jako često puštaju u kafićima. Jedna od poznatijih grupa je bila i Srebrna krila iz Zagreba čiji je solista bio Vlado Kalember koji je svojim promuklim glasom ali i izgledom dovodio djevojke do ludila.

Grupa je formirana 1978. godine i čim su se pojavili na javnoj sceni Vlado je posta jedan od najpopularnijih pjevača. 1984. godine je u duetu sa Izoldom Barudžijom predstavljao Jugoslaviju na Evroviziji sa pjesmom Ćao amore. Nakon ovog nastupa je sa Alenom Ilsamovićem, Rajkom Dujmićem i Juricom Pađenom formirao sastav 4 asa.

Iako je bio predmetom obožavanja ne samo tinejdžerki nego i zrelih žena o njegovom ljubavnom životu se skoro ništa nije znalo. Jednom prilikom je izjavio da se svašta priča i piše ali da on nije tako veliki zavodnik kako se misli. Pošto je bio poznata ličnost kada bi sa nekom poznanicom popio kafu mediji bi odmah pisali da mu je to nova djevojka.

Ipak jedna od djevojaka sa kojiom je bio a koja je bila san svih muškaraca u zemlji je i Lokica Stefanović i iako su bili ludi zaljubljeni prekinuli su nakon godinu dana veze. Vlado se oženio prilično kasno a njegova izabranica je bila Ana Rucner poznata vilončenistkinja koja je dosta mlađa od njega, čak 30 godina. Dobili su i sina ali njihov brak nije opstao ali kako oboje tvrde i dalje su dobri prijatelji.

Preporučujemo