JOVANA UBEĐENA DA JOJ JE BOG POSLAO ZNAK DA JE POSEBNA SA 5 GODINA: “Brat i ja umalo da se ugušimo ali..” (FOTO)

0

Trenutno je u Srbiji najpoznatija voditeljica Jovana Jeremić koja je poznata po svojim skandaloznim izjavama i ponašanju a nakon što je godinama radila na TV Hepi ona je prošlo ljeto dala otkaz i prešla na TV Pink na kojoj vodi jutarnji program.

Ona je žena koja puca od samopouzdanja i toliko je samouvjerena da to ponekad ide na živce a nedavno je bila i gost u emisiji Balkan info u kojoj je pričala o svom privatnom životu. Prisjetila se i jednog događaja iz djetinjstva i tada je kako je istakla Bog njoj poslao poruku da je posebna i spasio je.

Ona se  igreala sa svojim bratom i on ih je zatvorio u vitrinu za hlađenje koju su njen otac i stric iznijeli u dvorište jer su joj olabavile gumice na vratima pa su imali namjeru da je poprave. Kada je ona ušla u vitrinu i brat zatvorio vrata više ih nisu mogli otovriti ali je ona tada ugledala svjetlost i ugledala slivnik od sudopere i koliko je bila inteligentna odmah je otkinula to crijevo i preko njega su ona i brat disali i nisu se ugušili.

Voditeljica je rekla da je tada shvatila kao je posebna i rođena za velike stvari u životu jer da nije bila tako snalažljiva mogli su da se uguše i da ih nađu tek nakon nekoliko dana. Ova njena izjava joj toliko priliči da je ljudi više nisu puno ni komentarisali ali je bilo i onih kojima jako smeta što se ona pravi toliko važna pa su čak tvrdili da je sve izmislila i da je sigurno gledala neki film sa sličnom scenom.

 

Preporučujemo