Jovana Joksimović ZAPANJILA IZGLEDOM: Zbog BOLESTI jezivo SMRŠALA, svi su u NEVERICI nakon DRASTIČNE promene voditeljke?! (FOTO)

0

Na našim prostorima je mnogo estradnih zvijezda koje samo nižu hitove iz godine u godinu, a jedan od takvih je Željko Joksimović. Iako ga svi znaju isključivo kao pjevača, on je zapravo multitalenat za muziku jer se bavi i pisanjem i produciranjem pjesama za druge, te svira dosta instrumenata i dobro pjeva.

Kao što to inače biva, kada se neko proslavi svi u njegovoj porodici ili neposrednoj blizini postanu fokus medijima pa se tako često i fokusiraju na njegovu ženu Jovanu Joksimović. Između njih dvoje su često lijepi odnosi, ali nekad davno to nije bilo baš tako, mada danas su još zajedno. Ono što često zaboravimo kao ljubitelji muzike, filma i drugih vidova kulturne produkcije je to da su i estradne ličnosti ljudi kao i mi te da nisu imuni na bolesti samo zato što su slavni. Mnogima je bilo šok saznanje to da su Joksimovići bolovali od COVID-19 sedinom januara.

Pogođeni su ovim virusom u nezgodno vrijeme, ali čini se da su se oporavili jer se Jovana polako počela vraćati u medije i na svoje radno mjesto voditeljice, ali su se mnogi njeni fanovi zabrinuli za nju kad su je vidjeli. Ono što nisu očekivali je to da će Jovana smršati.

Skoro je podijelila sliku na društvenim mrežama na kojoj se jasno vidi da je sletila nekoliko kilograma i iako svi misle da izgleda još bolje, pitaju se da li je sve zaista uredu. Ne zna se da li je u pitanju režim prehrane ili neka zloćudna bolest o kojoj ne priča.