Jovana Jeremić u zagrljaju BOGATOG BIZNISMENA: Voditeljka sija od sreće!

0

U posljednjih godinu dana Jovana Jeremić je postala najpoznatija voditeljka u Srbiji a sada se svaki njen potez pomno prati i komentariše u medijima i javnosti. Jovana je nekoliko godina vodila jutarnji program na TV Hepi i kada je dala otkaz to je bila udarna vijest o kojoj se pisalo danima i svi su nagađali koji je razlog za ovaj njen potez.

Išlo se čak toliko daleko da su je dovodili i i ljubavnu vezu sa Milomirom Marićem što su oboje odmah negirali i Jovana je objasnila da želi više vremena da se posveti svojoj maloj kćerkici. Nakon malo dužeg odmora Jovana je prihvatila ponudu Željka Mitrovića da vodi jutarnji na njegovoj televiziji TV Pink a on joj je obećao da će uvijek imati dovoljno vremena za svoje dijete.

Jovana se u međuvremenu, kako je rasla njena popularnost, odlučila i razvesti i sada živi sama u stanu sa malenom, što kako kaže i nije uvijek sjajno ali ona se nada da će uskoro naći muškarca u kojeg će se zaljubiti. U jutarnjem se jako često pojavljuje u otkačenim modnim kombinacijama koje izazivaju mnogo polemike ali je ona očito svjesna da je i loša reklama ipak reklama i to joj i polazi za rukom da uvijek bude u žiži interesovanja.

Sada je publiku bacila u trans sa izazovnom crvenom kombinacijom a gost joj je bio Bogoljub Karić koji joj je kao pravi džentlmen donio i poklon, figuru kralja. Ona je sve odmah objavila i na Instagramu i napisala je kako je odbila kralja od kralja.