JOVANA JEREMIĆ PODIVLJALA! UPALA KOD BIVŠEG NA POSAO DA PRETI ŽENAMA: Ukoliko neka bude prišla mom mužu ZGAZIĆU JE na pešačkom!

0

Jovana Jeremić je u posljednje vrijeme najpoznatija voditeljica u Srbiji koja svojim ponašanjem i izjavama često šokira javnost što samo doprinosi njenoj popularnosti. Kada je u pitanju njen privatni život poznato je da se nedavno razvela od svog supruga Vojislava Miloševića sa kojim ima i malu kćerkicu  i iako joj je bivši ona je toliko posesivna i ljubomorna da je po sopstvenim riječima otišla u firmu u kojoj Milošević radi i napravila pravi rusvaj.

Naime Jovana je zatražila da razgovara sa svim ženskim osobama koje rade u ovoj firmi i zaprijetila im je  da Voji ne smiju da priđu sa nekim ljubavnim namjerama iako je on sada slobodan čovjek. Ono što je Jovana uradila malo kome bi palo na pamet niti bi se na to usudio a ona je nazvala Vojinu šeficu i rekla joj da joj treba dva minuta da postroji sve žene u firmi i da ima nešto važno da im kaže.

Pojavila se na Vojinom radnom mjestu i kako kaže za dvije minute  im je objasnila da je on i dalje njen iako su  razvedeni i da ukoliko neka od njih priđe Miloševiću sa nekim ljubavnim namjerama ima pravo da bira da li želi da je Jovana zgazi na pješačkom ili da baci bombu na nju.

Ona je ovu priču ispričala kada je gosotvala u emisiji Balkan info a zatim je upravo ovaj dio okačila i na društvene mreže uz opis “situacije promenjive, ali kodeks nikad”. što znači da je njeno pravilo takvo i da će tako biti i sa svim budućim partnerima.

Preporučujemo