JOVANA JEREMIĆ opet šokirala: Ja sam pojam Pravoslavlja! “Udala sam se na Đurđevdan, nevinost izgubila na Vidovdan, a razvela sam se na 1. dan velikog posta”

0

U svijetu šou biznisa, jako je važno imati određeni tip karaktera kako biste se probili i ostali upamćeni. Zahvaljujući internetu, danas je previše konkurencije u ovom polju pa stvarno morate biti harizmatični ili odvratni da bi vas ljudi nekako zapamtili, tako da uvijek imamo estradne zvijezde i medijske ličnosti negdje na tom spektru.

Kada su pjevači i pjevačice u pitanju, mnogo njih razumije da je i loša reklama ustvari dobra reklama, pa rade šta god stignu da isprovociraju medije i javnost i privuku pažnju na sebe. U ovome je Jelena Karleuša npr. postala apsolutni majstor i ostaje relevantna bez da izbacuje novu muziku. Ako pričamo o medijskim ličnostima poput starleta, reality show zvijezda i voditelja, malo ko je ostavio trag u zadnjih deceniju-dvije kao što je voditeljica Jovana Jeremić. Iako mnogi mrze da je vide, ona i dalje uspješno privlači pažnju na sebe i ostaje u medijskom prostoru srpskih televizija.

Jovana je u početku bila obećavajuća novinarka koja je uvijek ostvarivala svoje ciljeve i preko deset godina je radila na K3 televiziji, dok nije dala otkaz i prešla na Pink televiziju gdje i danas radi. Ona smatra da se njoj svaki važan događaj poklopi sa nekim pravoslavnim praznikom.

Navela je da je nevinost izgubila na Vidovdan, da je završila fakultet na praznik Svetog Rače, udala se na Đurđevdan, razvela se na dan velikog posta, ima ročište zakazano sad za prvi dan Vaskršnjeg posta i za kraj je šaljivo dodala to da jedva čeka da vidi šta će joj se desiti za Vaskrs.

 

 

Preporučujemo