JOVANA JEREMIĆ JE OVDE GODINAMA LETOVALA! KOMŠIJE IZ STOLIVA OPLELE:Vršnjaci je nisu voleli, bila je naporna..

0

U posljednjih godinu dana Jovana Jeremić je postala najpoznatija voditeljka u Srbiji iako postoji veliki broj njenih kolegica koje svoj posao rade puno bolje i profesionalnije od nje. Jovana je zahvaljujući svojim ponekad šokantnim izjavama znala da uzburka javnost a i njeno ponašanje pokazuje koliku dozu samouvjerenosti ova žena ima.

Mnoge podjseća na rijaliti zvijezde koji bi sve učinili za popularnost i njoj to jako dobro polazi za rukom. Ona je prošle godine dala otkaz na TV Hepi gdje je vodila jutarnji prigram a kao razloog je navela da je zbog obima posla zapostavljala svoju kćerku. Nakon što je uzela poduži odmor prihvatila je ponudu Željka Mitrofvića da radi na TV pinku jer joj je obećao da će njeno dijete uvijek biti na prvom mjestu i da će imati uvijek vremena za nju.

Jovana se od tada i razvela od svog supruga a šuška se da je već pronašla i novu ljubav. O Jovani se uvijek priča u javnostri bez obzira da li su to pozitivne ili negativne stvari a sada je novinarska ekipa posjetila mjesto Stoliv koje s e nalazi na crnogorskom primorju i u kojem Jovanini roditelji imaju kuću.

Ona je tu još kao dijete provodila po nekoliko mjeseci kada bi bila na raspustu a jedna baka koja je poznaje od malih nogu kaže da je obožava i danas a i kada je bila mala je bila oduševljena njome jer je tada pravila modne revije i tražila je da je svi gledaju. Međutim dvije mještqanke Jovaninih godina suj otkrile kako je ona i kao mala bila prava smaračica i katastrofa i kako se uvijek privaljivala svima iako je niko nije zvao pa su djeca bježala od nje.