JOVANA JEREMIĆ IZ PANDE U MEČKU! Otkrila sve o NOVOM AUTOMOBILU i spomenula 2.000 EVRA!

0

Zasigurno najpoznatija i najzanimljivija voditeljica sa naših prostora jeste Jovana Jeremić. Ona je svoju karijeru kao voditeljica započela još na Happy televiziji kada je vodila nekoliko programa. Najčešće smo Jovanu mogli vidjeti u tadašnjem najgledanijem rijaliti programu, a riječ je o Parovima.

Prošlo ljeto Jovana je javno podijelil vijesti o tome da se njeno lice više neće moći vidjeti na ovoj televiziji. Jovana je od septembra prošle godine počela voditi jutarnji program vikendom na Pink televiziji pod rukovodstvom Željka i Milice Mitrović. Još od početka njihovog rada i saradnje, spekuliše se o tome koliku platu Jovana Jeremić dobija s obzirom da je njen jutarnji program znatno uticao na statistiku po pitanju gledanost Pink televiziji.

Naravno o ovome nije niko javno pričao i još uvijek se o njenoj plati može samo nagađati. Jovana se razvela također prošle godine, te je ostala kao samohrana majka koja se trudi da svojoj kćerki Leni sve obezbijedi. Jovana je neko ko uvijek uspije da privuče pažnju na sebe pa je tako uspjela i ovaj put. Na svom instagram profilu podijelila je vijest o tome kako je sebi priuštila nešto što je mnogo koštalo.

S obzirom da je svjesna koliko se trudi i koliko ulaže sve u svoj posao, odlučila je da se nagradi cipelama koje su je koštale čak 1.000 eura. Mnogima nije bilo dobro nakon ovog saznanja obzirom da je velika cifra u pitanju. Jovana je rekla na ovo zar mislite da bih kupila cipele od 1.000 eura kada njena Panda košta 2.000 eura, ali je ubrzo dodala da će Pandu uskoro zamijeniti za novi Mercedes.