Jovan (39) SPAVAO sa koleginicom, pa doživeo neprijatnost: “Stavila je FLASTER i nastavila da hoda”

0

Ne kaže se bez razzloga u narodu “Zabranjeno voće, je najslađe voće”. Krenite samo od svog detinjstva, kada ste kao mali krali trešnje, uvek su bile slađe one koje ukradete iz komšijinog dvorišta, nego one koje vam majka stavi u posudu i koji su kupljene na pijaci.

Danas malo govorimo o statistici u Srbiji, a koja je usko povezzana sa neverstvima, kako u vezama pa tako i u brakovima. Vrlo česta pojava praćena manjkom muškaraca, jer se na svako treće žensko dete u Srbiji rodi muško.

Pa realno, prošli su dani kada će neko da te zabavlja, vodi u bioskop, odvede na neekuo romantično putovanje, gde ćete da gledate zalazak sunca. Jer, zašto bi se iko smarao oko tebe kada može eventualno da okrene broj, i da se a tren oka kod vas pojavi ona ili on? Sve je super dok je to veza bez obaveze, ali ako ona ili on zatraži ljubav, e tu se onda već rađa novi veliki problem.

Mi vam tako danas donosimo svedočenje i ispovest izvesnog Jovana koji ima 39 godina, i koji se spetljao sa jednom devojkom na poslu. Ekstra je kombinacija bila u pitanju, ali kada se počeo zaljubljivati u nju, onda je krenuo totalni haos, ali za njega. Mučilo ga je zašto ne želi da bude sa njim, možda zbog posla gde zajedno rade? Možda samo leči neke ljubavne rane izz prošlosti sa njim? Sve u svemu na kraju se njihov odnos sve na ćao-ćao i pokoji pogled prezira u kancelariji gde rade zajedno.

 

Preporučujemo