JOŠ JEDNA SVADBA U DOMU RAŽNATOVIĆA- Ova žena zna SVE i otkrila je novinarima SVE- CECA LUDI POLAKO, ALI SIGURNO (FOTO)

0

Vijest da pjevačica Ceca Ražnatović ima novu ljubav je i dalje jedna od glavnih vijesti na srpskoj estradi, posebno jer svi znamo da Ceca nikada nije pričala o svojim partnerima. Pa tako kada se u javnosti pojavila sa devet godina mlađim biznismenom Bogdanom Srejovićem, mnogi su počeli da spekulišu da li bi Ceca uskoro mogla da stane na ludi kamen i da ponovo izgovori sudbonosno da, posebno jer se Ceca u posljednje vrijeme ne odvaja od Bogdana, a dobra je i sa njegovom kćerkicom Iskrom. U vezi toga se oglasila i pjevačica Vesna Rivas, za koju se zna da ima i moć da prorekne budućnost i da je veoma uspješna u tome, pa je povodom toga otkrila sljedeće:

“Ceca je prošle godine ušla u sudbinsku godinu, zato su joj se sada mnoge lijepe stvari desile, prvo rođenje unuka, mnoga slavlja, a rodila se i ljubav. Ova godine je godina petice u kojoj mnoge istine isplivavaju na vidjelo, zato je Ceca ove godine otkrila sve svoje emocije. Nije isključeno i da se Ceca do kraja ove godine uda, to joj stoji u rodnom kodu, drugi brak, ali u zrelijim godinama, e sada šta će biti vidjet ćemo”, kaže Vesna za novinare

Osim toga ona je novinarima otkrila i ove stvari: “Bogdan i Ceca su vezani karmički, veoma su dobar spoj i ova veza ne bi trebala da se propusti. Bogdan je mnogo vezan za majku, njemu žene puno znače u životu, veliki je šarmer i uspio je u životu mnoge stvari da završi uz pomoć harizme, a to je i privuklo našu Cecu. Ona ne može da voli muškarca koji nije pametan i koji nije vođa. Ovaj muškarac je mudar i karijerista, itekako je sposoban. Njih dvoje su jako usklađeni, njih je spojila emocija ali i strast”

Preporučujemo