JEZIVO, VIDOJE 4 SATA PRED SMRT OBJAVIO OVU FOTOGRAFIJU: Njegove reči kidaju dušu, poslednje trenutke proveo sa NJOM (FOTO)

0

Jučer su svi srpski mediji izvještavali o iznenadnoj smrti Vidoja Ristovića koji je javnosti bio poznat kao suprug hrvatske voditeljice Nikoline Pišek. Vidoje je preminuo u svojoj 44-oj godini života a kako mediji prenose smrt se desila iza ponoći dok je bio na stolu za masažu.

Hitnu pomoć je pozvala nepoznata djevojka koja je uspaničeno rekla kako on ne diše već više od pola sata i kada su ljekari stigli na mjesto gdje se nalazio nisu ni pokušavali da izvrše reanimaciju nego su samo proglasili smrt. Najvjerovatnije se radi o srčanom udaru a vijest o njegovoj smrti je potvrdila i njegova supruga koja je sva u šoku rekla novinarima da ne zna kako će tu tragičnu vijest saopštiti njihovoj kćerkici koja ima samo osam godina.

Upravo je fotku svoje kćerke Vidoje podijelio na društvenim mrežama samo četiri sata priije smrti a ona je napravljena prilikom posjete muzeju i on je u opisu stavio kako krv nije voda. Inače Ristović je bio poznati istoričar umjetnosti i sa porodicom je živio na relaciji Zagreb Beograd.

Inače potiče iz jako bogate porodice a brak sa Nikolinom mu je drugi po redu a iz prvog ima kćerku Mateu koja je odmah obaviještena o smrti oca. Kako mediji pišu Vidoje je  preminuo od infarkta na stolu za masažu a odmah su krenule špekulacije o tome šta je u ponoć radio u salonu za masažu kao i pitanja ko je djevojka koja je bila u društvu sa njim i koja je pozvala hitnu pomoć. Vaše mišljenje?

Preporučujemo