JEZIVO! Modelsica pronađena pored puta sa 18 RUPA NA SEBI! Policija pronašla trag u zadnjem džepu…(FOTO)

0

Crna hronika je i dalje broj 1 na svim prostorima u svetu, a ni Balkan definitivno ne zaostaje po tom pitanju. Verujemo da ste svi još uvek pod dojmovima velike tragedije koja se desila u Bogatiću kada je punoletan muškarac od 28 godina da se osveti svome šefu, si lovao devojčicu od samo 13 godina starosti. 

Jednostavno ujutro kada se ustane, i kada se otvore veb portali ili društvene mreže, onda nam je sve jasno. Pucnjave, pljačke, ubistva si lovanja, sve je to ono što nas okružuje i što nam donosi naša crna svakodnevnica. Mi vam tako da nas donosimo jedan slučaj koji je pre par dana potresao Sedinjene Američke Države, a radi se o brutalknom ubistvu koje je potreslo apsolutno celu državu, jer se radi o smrti jedne poznate manekenke. 

Rebeka Landrit je poznata modelsica koja je imala 27 godina i koja je iza sebe imala sjajnu modeling karijeru, i pred kojom je bila jako lepa karijera, ali je izgubila život kada je pronađena blizu Denvera u Koloradu pored auto puta, a na sebi je imala ukupno 18 rupa od metaka malokalibarskog oružja. Ono što je policija našla na licu mesta je to, da su u njenom džepu našli papirić na kojem je bilo ime Trejsi Rolins. 

Brzom akcijom, uhapšen je vozač kamiona koji je optužen zza ubistvo ove manekenke, a u čijoj kabini su pronađeni i krucijalni dokazi da je kriv za ovo smaknuće. Po zakonima koji vladaju u ovoj saveznoj državi, moguće je da dobije doživotnu kaznu zatvora. Vaša mišljenja o svemu?

Preporučujemo