JEZIVO! Da li je ovo slučajnost ili ne? SMRT Marine, Džeja, Šabana, Silvane, Luisa i Bore povezuje JEDAN JEZIV DETALJ! (FOTO)

0

Vijest da je Marina Tucaković preminula je šokirala cijeli region. Svi se opraštaju od Marine, međutim, ima jedan detalj koji je veoma jeziv, ali i zanimljiv. Marina je napisala mnogobrojne hitove, a između ostalih i “Nedelja” koji je otpjevao Džej Ramadanovski.

Naime, Džej je preminuo 6. decembra u nedjelju 2020. godine. Isto tako, pjevačica Silvana Armenulić je poginula u nedjelju, 10. oktobra  u saobraćajnoj nezgodi na auto-putu Beograd-Niš, kod mesta Kolari, u 37. godini.  Pjevač Ljubiša Stojanović, poznatiji kao Luis je nastradao 31. jula, također u nedjelju.

Luis je poginuo u 59. godini, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na 66. kilometru autoputa Beograd – Subotica, kod Feketića Naš legendarni, najpoznatiji pjevač, kralj narodne muzike, Šaban Šaulić je također poginuo u nedjelju, 17. februara, u saobraćajnoj nesreći. Bora Drljača je preminuo u nedjelju. Kao što i sami vidite, svi ovi legendarni pjevači su preminuli na isti dan, odnosno nedjelju. Šta vi mislite o ovome?

Preporučujemo