JEZIVE SCENE IZ MAJAMIJA! Iz Novakove zgrade spasioci u poslednjem trenutku iz šuta izvukli dečaka: KRICI odjekuju letovalištem, traje borba za živote…(VIDEO)

0

Verujemo da ste do sada apsolutno svi čuli za rušenje zgrade u majamiju, koje se desilo kasno noćas po američkom vremenu, a koje je prema prvim procenama odnelo najmanje 10 života stanara koji su bili u toj zgradi. Ono što je karakteristično i zanimljivo za ljude na balkanu, je to, da se zgrada nalazi odmah preko puta zgrade u kojoj srpski teniski as Novak Đoković ima luksuzan stan. 

Ova zgrada u Majamiju je bila poznata pod nadimkom “Champlain Towers South”, a imala je 12 spratova i bila je izgrađena 1981 godine, a kako stanari navode ni u jednom trenutku nije izgledalo kao da će se ova čvrsta zgrada srušiti na ovakav način. “Mislio sam da je tornado ili zemljotres u pitanju, tek ono zgrada se ruši”, reči su jednog od stanara koji živi odmah preko puta. 

Ovim delom Majamija se trenutno prolama cika i vriska, jer je jako veliki broj ljudi ostao ispod ruđevina, a preko 80 vatrogasaca trenutno radi na spašavanju života. Jedan manji dečak je za dlaku spašen ispod ogromne količine šuta koja je pala samo par sekundi posle njihove intervencije. 

Razno razne informacije stižu sa terena, a prema poslednjim informacijama najmanje je 10 ossoba izgubilo živote, dok su 2 vatrogasca i 2 unesrećena stanovnika iz zgrade na putu za bolnicu i radi se o težim povredama. Pogledajte i sami kako sve izgleda, a opširnije o svemu u nastavku dana…

Preporučujemo