JEZIVA TAJNA SNIMKA MALOG ZORANA! Psiholog objasnio: Ovo ukazuje da Marjanović ima POREMEĆAJ LIČNOSTI!

0

Krajem prošle sedmice je donesena presuda u slučaju ubistva pjevačice Jelene Marjanović koje se desilo prije više od šest godina i njen muž Zoran je proglašen krivim i osuđen na 40 godina zatvora. Ovaj slučaj je godinama potresao srpsku javnost a veliki problem je bio što nisu postojali neposredni dokazi niti je ikada nađen predmet kojim su nesretnoj ženi zadati udarci u predjelu glave.

Ipak sud je našao dovoljno posrednih dokaza koji po njihovom mišljenju dokazuju da je ovaj monstrruozan zločin počinio upravo muž preminule, Zoran Marjanović a sada se u javnosti pojavila i snimka na kojoj on kao dječak priča o tome kako ima astralne projekcije i kako svako veče prelazi u kosmički nivo.

Ovim video snimkama su se njegovi pokojni roditelji ponosili i dozvoljavali su mu da kao desetogodišnjak gostuje po raznim emisijama i danas kada je osuđen za ubistvo cijela Srbnija se pita da li je odmalena on bio čudan. U video snimku koji traje skoro pola sata mali Zoran do detalja opisuje kako kad legne da spava on prelazi u astralni svijet odnosno grad mrtvih.

On govori kako je stigao do prvog astrala a da postoji njih 11, 4 pozitivna i 7 negativnih koji su za ubice te da je on uspio da pređe četiri astrala. Pričao je da može tamo da ode i kada je budan te da voli to da radi jer se tamo pročisti od negativne energije. Ove riječi izazivaju posebnu jezu jer ih izgovara dijete a njegovi roditelji su mislili da njegovo iskustvbo trebaju da čuju svi posebno oni koji vjeruju u paranormalno. Ostatak pročitajte ovdje.