Novo

Jeziv preokret u slučaju trudne djevojčice Darije (14): Priznala da je lagala da je mali Ivan (10) otac njenog djeteta, te otkrila užasan razlog zašto je to napravila (Foto)

Ovo je bizaran slučaj koji je privukao pažnju cijelog svijeta kada se saznalo za ovo.

Sve se desilo kada se djevojčica Darija, koja ima samo 14 godina pojavila na televiziji sa malđim dječakom za kojeg je uporno tvrdila da je otac njenog djeteta i da je on dječak s kojim je zatrudnila, a i on je sve isto tvrdio.

Ali, bez obzira na sve policija je počela da istržuje ovaj slučaj. Dakle, ona je tvrdila da je zatrudnila sa Ivanom koji ima samo deset godina, ali ovih dana, ona je policiji priznala da je lagala, a razlog zbog kojeg je lagala je bio zato što je bila silovana.

Darija je priznala da ju je stariji dječak od 15 godina ucjenjivao da ima odnos s njim te joj je prijetio da će na društvenim mrežama svima kazati da je ona sve ono najgore ako ne spava s njim. Od samog početka, kada se saznalo za ovaj slučaj, mnogi novinari kao i stručnjaci su sumnjali da mali Ivan može biti otac djeteta. Na kraju se ispostavilo da se radi o tinejdžeru koji je nakon ovog saznanja stavljen u kućni pritvor.

Izvor koji je blizak porodici kaže ad je Darija sve lagala kako bi izbjegla sramotu kada se saznana da je silovana. Darija je izvjavila u policiji da ju je taj stariji momak uhvatio za kosu i natjerao je da se skine i da se sve to desilo na stepenicama jedne stambene zgrade.

Na kraju su se sve tvrdnje stručnjaka obistinile, a to je da Ivan još uvijek nije biološki sazrio da bi mogao postati otac.

Oglasi – Advertisement