JEZA NA SRPSKOJ SVADBI! Ivana naručila Acu Lukasa “Počnite bez mene” i samo se SRUŠILA! Detalji njene SMRTI DUBOKO POTRESLI CELI REGION! (FOTO)

0

Skoro svaka djevojka na svijetu zamišlja da dan njene udaje i vjenčanja bude i najlepši dan u njenom životu, jer realno nema žene i devojke na svetu koja bar jednom ne zamisli  svog princa na belom konju. Vjenčanja su na našem balkanskom podneblju veliki i važni događaji, pa je itekako logično da na našim svadbama bude po nekoliko stotina zvanica. 

Međutim, sve to jak opuno košta, ali sa druge strane imamo i poklone kao i koverte, tako da se to uvek izneveliše, pa se nekada bude čak i u plusu, i ostane ponešto i zza medeni mesec. E sada, zamislite da na svoj najsretniji dan doživite i najveću tragediju, da izgubite nekoga koga volite ili da se nešto veoma loše desi baš vama? Verujemo da tako nešto niste sanjali ni u najluđim noćnim morama. 

Baš takvu sudbinu je doživela mlada devojka Ivana Blagojević. I mada se ovo sve desilo prije nekoliko godina, ipak se o ovoj tragičnoj situaciji govori još uvek, jer je tak otužna i posebna. Ivana, i njen izabranik Drago Blagojević su imali svoju svadbu u Bratuncu u septembru, sada već davne 2008. godine, i kako svedoci kažu, u tom trenutku nije bilo sretnijih ljudi na svijetu od njih dvoje. Sve je bilo onako kako je i zamišljeno. 

Ali, nažalost, samo nekoliko sati nakon što je izgovorila svoje sudbonosno DA, Ivana je preminula i to na veoma tragičan način. Ona je naručila pesmu koju inače peva Aca Lukas ”Počnite bez mene”, te je krenula da pleše sa svojim deverušama, da bi se nakon samo nekoliko minuta srušila i pala na pod. Ivana je dobila srčani udar. Da li ste ikada čuli a ovu priču?

Preporučujemo