JEZA! CELA SRBIJA U ŠOKU! EVO ko je sinoć poginuo… NA LICU MESTA PREMINULI! Ogromna tragedija koja se ne pamti…(FOTO)

0

I danas se malo posvećujemo crnoj hronici koja je definitivno ušla u svaku poru društva, i koja je postala deo naše svakodnevnice. Mnogo je i više nego tužnih događaja koji su se desili u poslednje vreme, a kada vidimo ubistva ili samoubistva koja se sve više i više dešavaju na Balkanu, onda shvatimo da je Zapad postao bliže nego ikada pre. 

Saobraćajne nesreće su također postale i više nego učestale, i jednostavno nema dana a da ne čujemo za neku strašnu saobraćajnu nesreću koja je završila sa smrtnim ishodom. U prošlosti je jako veliki broj poznatih osoba poginulo baš za volanom, i kao da to nije bila ddovoljna opomena za sve vozače koji opet jurcaju auto cestama kao sumanuti. 

Društvene mreže su itekako uslovile to, da se sve veći broj osoba usuđuje da radi gluposti po cesti koje normalna osoba nikada pre ne bi radila. Pogledajte samo klipove koji se skoro svaki dan izbacuju po Instagramu kada se u centru Beograda vozač ubaci u suprotnu traku, snima se i divlja po cesti, a policije nigde nemani za leka. 

Međutim, kasno ssinoć, u Srbiji još jedna jako velika saobraćajna nesreća, koja se desila u blizini Žitorađa, gde se desila stravična saobraćajna nesreća kada je putničko motorno vozilo marke Audi prešlo u drugu traku i napravilo strašnu saobraćajnu nesreću. A.Ž i D.C iz audija su poginuli na licu mesta, a dok je vozač iz Prokuplja u Mercedesu koji je vozio u svojoj normalnoj traci A.J zadobio teške telesne povrede. Pogledajte i sami slike…

 

Preporučujemo