Novo

Jeste li znali za ovaj trik? Stavite vrećicu preko odvodne cijeli i ubacujte kovanice u nju: Rezultat će vas oduševiti!

Danas je život jako ubrzan i to pogotovo onima kojim je posao takav da stalno trebaju putovati.

I ako u životu puno putujete ili jednostavno imate posao takve prirode, bilo bi dobro da znate neke osnovne stvari i trikove prilikom boravka u nekom hotelu.

Mi vam donosimo nekoliko trikova koje su većini bile zaista od koristi.

– Ukoliko boravite u hotelu u kojem se naplaćuje internet, bolja vam je opcija da koristite svoju privatnu mrežu, odnosno razmjenu podataka

– Ako ste na odmoru i morate oprati nešto odjeće, potrebno je da stavite vrećicu preko odvoda i u nju stavite nekoliko novčića kako biste bili sigurni da neće otići u odvod. Nakon toga ste spremni za pranje veša.

– Ukoliko ste krenuli u svoj smještaj i zaboravili ste punjač, da ne biste plaćali dodatno punjenje možete upotrijebiti usb koji se nalazi obično kod tv – a za punjenje.

– A ako vam treba mjesto kako biste presvukli svoju bebu, vrlo jednostavno radni stol hotelske sobe možete pretvoriti na mjesto za presvlačenje

– Ako vam smetaju zvukovi, a imate malo lakši san nego ostali, najbolje bi bilo da peškir stavite na donju ivicu vrata kako biste blokirali sve zvukove koji dolaze sa hodnika.

S ovim trikovima olakšat ćete sebi boravak u prostorijama koje nisu vaš dom, odnosno u prostorijama u kojima ćete boraviti privremeno. Isto tako, ovo sve možete upotrijebiti i u svojoj kući ukoliko imate bilo kakav problem ove prirode. Ovakvi trikovi su pomogli mnogima, probajte ih i vi i vidjet ćete da će vam olakšati život.

 

Oglasi – Advertisement