Novo Showbizz

Jennifer Lopez u samoizolaciji zbog zaraze, ali to njoj uopšte ne pada teško: Pogledajte o čemu je riječ!

Poznata pjevačica Jeniffer Lopez trenutno živi u New Yorku koji je epicentar korona viursa u SAD-u. Ona se nalazi u samoizolaciji.

Broj zaraženih od korona viursa u New Yorku je preko deset hiljada. New York trenutno radi sve kako bi izbjegli širenje korona virusa. Ali pjevačica ovu situaciju nije teško podnjela. Ona vrijeme  iskorištava tako što se druži sa svojom djecom, kćerkom Emmom i sa sinom Maxom. A ternutno je postala i stalna an društvenoj mreži Tik TOk na koje m obajvljuje razne klipove.  Dane u samoizolaciji provodi i sa svojim zaručnikom Alexom Rodriguezom, i sa njegovom djecom iz prvog braka Eliom i Natashom.

Oni svi zajedno uživaju na mnogo načina, svoje vrijeme u izolaciji dokumentuju videima koje kasnije objave na društvene mreže. Prvo šro su izvježbali jeste jedan porodični ples. Nakon toga je objavual video u kojem je služi njen sin. Nismo u mogućnosti da idemo u restorane, ali je zabava u usluga koju ovdje imamo jako dobra.- napisala je poznata pjevačica.

Videe možete pogledati na linku OVDJE.

Jennifer Lynn Lopez je američka glumica, pjevačica, plesačica i filmska producentica. Rođena je 24. jula 1969. godine u New Yorku. 1991. godine je počela da se pojavljuje u emisiji In Living Color kao član grupe Fly Girls i tu je ostala sve do 1993. godine, kada je odulučila da proba filmsku karijeru. Svoju prvu ulogu je dobila u filmu Selena, i bila je nominovana za Zlatni globus. 1999. godine je započela i svoju pjevačku karijeru. Svoj prvi album je nazvala On the 6, koji je mnogo doprinjeo latinoameričkoj muzici u SAD-u.  Ona je kako se procjenjuje od filmova zaradila 2,9 milijardi dolara, a prodajom ploča širom svijeta ona je postala najutjecajniji hispanoamerički izvođač  SAD-u

Oglasi – Advertisement