JELENA NIGDE NIJE MOGLA DA IDE BEZ ZORANA: Svekar je proveravao, a svekrvi skidala žuljeve…UBIJENA PEVAČICA ŽIVELA KAO ROB?

0

Ubistvo pjevačice Jelene Marjanović koje se desilo prije više od šest godina je u prošli petak dobilo i svoj epilog pred sudom kada je njen suprug Zoran proglašen krivim za ovaj zločin i osuđen na 40 godina zatvora  što je podijelilo javnost u Srbiji jer ima dosta onih koji smatraju da je nevin.

Mnogi prijatelji i članovi porodice ubijene Jelene pa čak i njeni poznanici su u svojim iskazima na sudu priičali kako je njen život izgledao godinama prije nego je ubijena. Po njihovim riječima Jelena je bila duboko nesretna u porodičnoj kući Marjanovića koji su je tretirali poput roba. Bez Zorana nije nigdje mogla sama da ide a njen svekar je često pozovao na mobitel i provjeravao gdje se nalazi.

Jelena se svima žalila na ponašanje Zoranove porodice prema njoj i govorila je kako ne može više da izdrži ali je pričala da se plaši da napusti Zorana jer bi je ubio. I Dijana Hrkalović koja je u vrijeme Jeleninog ubsitva bila na mjestu državne sekretarke je izjavila da je policija odmah znala da je u pitanju zločin iz strasti i da je ubica Zoran te da je atmosfera koja je vladala u porodici Marjanović bila bolesna.

Iako se Zoran jako trudio da odnos sa Jelenom predstavi idiličnim nakon njene smrti i na osnovu njegovih izjava se moglo vidjeti da nešto nije bilo u redu. On je Jeleni birao i šta će da obuče i spremao joj smutije da bi smršala. Sam je stalno naglašavao kako se nikada nisu razdvajali. Jelenima frizerka je navela kako se Zoran prema Jeleni ponašao sa nipodaštavanjem i da je zvao tetka te je stalno kritikovao . Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo