JELENA KONAČNO OTVORILA DUŠU U VEZI DUŠKA I NJEGOVE LJUBAVNICE- Strašno je ovo što rade mojim kćerkama- OVO ĆE NEKO PLATITI (FOTO)

0

Pjevačica Jelena Karleuša je ispričaka kako se njena porodica nosi sa raznim natpisima po medijima, te je opet spominjala svoju majku koja je preminula prije dvije godine. Domaći mediji već neko vrijeme pišu kako Jelenin muž Duško Tošić ima ljubavnicu , te da ne živi već neko vrijeme sa Jelenom i sa njihovom djecom, kćerkama Atinom i Nikom, a Jelena je otkrila i kako se njene kćerke nose sa svime time:

“Meni je strašno što moja djeca čitaju da tata ne živi u našoj kući, da ima drugu ženu s kojom je otputovao tamo, ovamo, da nije slavio Novu godinu i rođendan sa nama. Sve su to laži, ali moje kćerke su očigledno prerano sazrele i postale prerano mude i zdravorazumne za svojih 11 i 12 godina, čak ni ne pitaju šta je i da li je to istina. Vidim da vide i da pogledaju kada ja sa Duškom pričam o tome u kući, ali ne komentarišu. Mislim da im je sve jasno. Ne mogu da mi na taj način povrede djecu”,– priznala je Jelena, te je otkrila kako ni poslije dvije godine nije prihvatila da je izgubila svoju majku Divnu:

“Ja sam tako postavila u svojoj glavi da ona nije neko ko je otišao, nestao i više ga nema i tako mi je lakše, da nju doživljavam kao nekoga ko je sve vrijeme tu uz mene samo u nekom drugom duhovnom obliku, ali ne mogu da kažem da osjećam njen nedostatak. Ja jednostavno ne dopuštam takve misli sebi. Mogu da kažem da je Divna bila tu kao majka, oslonac, zid, zaštitnik, menadžer, ona je meni bila sve. Ja sam tip koji bi svakako uspio u životu, ali jako je bitno kada je žena mlada biljka koja raste, da ima nekog ko će je usmjeravati na pravi način, pametno savjetovati, pametno tješiti, davati snagu, volju, energiju, a ona je to najbolje znala”

Preporučujemo