JELENA KARLEUŠA IZBACILA 2 NAMIRNICE IZ ISHRANE I DRASTIČNO SMRŠALA: Pogledajte kako izgleda njen jelovnik!

0

Jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji je Jelena Karleuša koja se više proslavila skandalima nego svojim pjesmama. Naime skoro da ne prođe nijedan da mediji ne pišu o njoj iako već godinama nije snimila ništa novo. Jelena je vrlo aktivna na društvenim mrežama na kojima ima veliki broj pratilaca i svima je poznato da je ona vegeterijanka jer vrlo često kači statuse na ovu temu.

Kada je u pitanju njen privatni život ona je bila u braku 14 godina sa Duškom Tošićem sa kojim ima i dvije kćerke Niku i Atinu a prije mjesec dana je šokirala javnost objavom o razvodu. Njihov brak su od početka pratile glasine da se razvode i činjenica je da su imali jako puno afera i problema ali su ih uvijek do sada uspijevali prevazići.

Međutim čini se da je i tome došao kraj a diva se sada posvetila svom izgledu i primjetno je smršala. Ona je već davno iz svog jelovnika izbacila meso i slatkiše a jednom prilikom je izjavila kako zdravlje ulazi na usta i da je dovoljno da se svaka osoba pogleda naga u ogledalo i jasno će joj biti gdje se griješi sa ishranom. Ona je istakla da nikada u životu nije bila ozbiljnije bolesna i smatra da je za to zaslužna zdrava prehrana.

Jelena konzumira velike količine voća ali i povrća a ističe i kako nema nijedan porok, ne pije alkohol i ne puši, čak ni kafa nije na njenoj listi namirnica. Dnevno popije najmaje tri litra vode a otkrila je i kako izgleda njen dnevni jelovnik:

Doručak: Nemasni sir 400 grama, dve kriške integralnog hleba, salata

Užina: Dve jabuke

Ručak: Grašak sa povrćem oko 400 grama i salata

Večera: Salata sa tikvicama
Sljedeći dan ga malo promijeni pa konzumira:Doručak: Ovsene pahuljice 4 kašike, voćni miks, čia semenke

Užina: 300 grama trešanja

Ručak: Zapečena boranija sa povrćem, salata

Večera: Kiselo mleko 360 mililitara i salata