JELENA KARLEUŠA GA DRŽI U RUCI!: Duško će ODLEPITI kad vidi ženu, vreli kadrovi PARAJU OČI! (VIDEO 18+)

0

Od svih slavnih ličnosti Balkana, u zadnjih tridesetak godina se rijetko ko pojavio ko je uzdrmao tabloide kao Jelena Karleuša. Ova turbofolk pjevačica je već decenijama na sceni i već je svima poznata po provokacijama – kako verbalnim tako i fizičkim, i stalno se piše o njoj što je razlog njenog opstanka.

Dobro manipuliše medijima i publikom, a nedavno je objavila mnogo fotografija na kojima je skoro pa gola i pozira na motoru sa “uzi” puškom. Fotografije i video snimke sa njenog Instagrama možete pogledati u ovom članku, ali čini se da to nije sve što fanove drži zainteresovanima ovih dana. Iako ona od samog početka podržava pjevačicu Anu Đurić Konstraktu i njenu pjesmu koja je predstavila Srbiju na Euroviziji neki dan, mnogi su krenuli da porede ove dvije pjevačice i došlo je do objavljivanja storija na Instagramu koji su rekli da je Konstrakta samo prolazna zvijezda i traje samo par mjeseci.

Čini se da Karleuša zaboravlja da je i Konstrakta već dvadeset godina na sceni, ali da je prethodno bila članica popularnih srpskih bendova Mistakemistake i Zemlja Gruva! koji su ostvarili mnogo hitova za vrijeme svog trajanja. Iako ih fanovi porede po godinama, malo ko ih muzički može uporediti.

Jelena tvrdi da ona ima svirke širom svijeta i da pomjera granice, iako godinama ništa novo od muzike nije izbacila i bavi se istom turbofolk trendom od samog početka, dok Konstrakta stavlja veći fokus na umjetnost u muzici. Bilo kako bilo, ova objava je očito pokazala da joj srpska predstavnica na Euroviziji i nije baš draga kao što nas je navela da mislimo.

 

 

 

Preporučujemo