JELENA KARLEUŠA BEZ SVIH OPERACIJA: Evo kako je TADA IZGLEDALA, ŠTA KAŽETE?!

0

Bez obzira interesujete li se za narodni ili turbofolk dio estrade, sigurni smo da vrlo dobro znate ko je pjevačica po imenu Jelena Karleuša. Ova turbofolk pjevačica je prodala mnoštvo albuma i singlova, te održala bezbroj posjećenih koncerata, ali ono što joj donosi najviše pažnje su njene izjave i skandali.

Trenutno svi pričaju o njoj zbog razvoda od supruga Duška Tošića koji su fanovi nanjušili još davno, ali je tek sad potvrđen. Ono što mnoge brine je uticaj koji Jelena ima na djevojke koje se ugledaju na nju jer se ona oblači provokativno i toliko je uradila plastičnih operacija na sebi.Estetske korekcije i zahvati poput plastičnih operacija su sve popularniji i ugrožavaju samopoimanje mnogih djevojaka jer misle da moraju da se uklapaju u neke standarde ljepote koji nisu baš realni ni ostvarivi nekim prirodnim putem. Danas ćemo vam pokazati kako je Jelena Karleuša izgledala kad nije bila sva izoperisana.

Na fotografijama koje smo priložili u ovom članku možete vidjeti kako je izgledala Jelena Karleuša tokom 1990ih kad nije imala dovoljno novca za silne estetske korekcije. Očito je da je izgledala veoma u stilu te decenije i 1995. godine je izdala svoj prvi album “Ogledalce” koji ju je učinio slavnom.

U početku su ona i njena majka Divna jedva sastavljale kraj s krajem i za taj album prvijenac je dobila pozajmicu od Dragane Mirković. Taj novac joj je Jelena kasnije vratila, ali u početku je bila siromašna i morala se svojom drskošću, stavom i izgledom probiti na tadašnju turbofolk scenu. Šta vi mislite o ovome?