JELENA JE TRPELA PSIHIČKO KANDŽIJANJE! Svekrva BACALA SIHIRE Dragoju, ovaj poludeo… Do detalja mu objasnila kako da joj SMAKNE SNAJU!

0

U proteklih par dana ponovo se pokrenula tema vezano za ubistvo Jelene Marjanović, koje je i dan danas velika enigma. Kada se sve pogleda, sabere i oduzme, jako je teško prihvatiti činjenicu da je prošlo punih 5 godina kako je nesretna pevačica smaknuta strašnom smrću, a do današnjeg dana niko još ne odgovara za njenu smrt. 

Podsećamo, sve se desilo 2 aprila 2016 godine, a Zoran i Jelena imaju i ćerku koja je u trenutku njene smrti imala tek 3 godine. U aprilu smo imali 5 punih godina kako su policiji i sudstvu vezane ruke, i kako su sebi dozvolili da im ubica faktički šeta ispred nosa. Najviše šanse da ide u zatvor je njen suprug Zoran, koji ima previše dokaza kontra sebe, ali je još uvek na slobodi?

Zorica Marjanović je svakako najveća misterija u celoj ovoj priči, koja je u proteklih 5 godina već 3 puta izbegavala poligraf, jer nije želela da daje svoj iskaz pod nekim “uređajem”. Mnogi veruju da ona nikako nije vilela svoju snaju Jelenu Marjanović, i da je stalno bila pod pritiskom te je svome sinu prigovarala za brak, a veruje se da se bavila i natprirodnim moćima, to jeste crnom magijom. 

Jelena Škulić je tako poslala pismo visokom sudu u Beogradu gde je navela da je njegova majka bila u dosluhu sa izvesnim Dragojem Milinkovićem kojeg je “lečila” sa svojim tajnim receptima, te travarskim metodama, a oni koji su ga videli su rekli da je izgledao napola lud. Veruje se kako je ona konkretno nafovorila upravo Dragoja da smakne njenu snaju, za što je bio i plaćen. 

 

Preporučujemo