Jelena Đoković na Noletov meč povela SVOJU MAJKU: Evo ko je, kako izgleda i zašto svi godinama napadaju Veru Ristić! (FOTO)

0

Prije dva dana je u Parizu počeo drugi po redu Grand Slem u godini Roland Garos na kojem titulu brani najbolji teniser svijeta Novak Đoković. Ova godina je za njega bila jako turbulentna i zbog svog stava o vakcinaciji protiv korona virusa je bio deportovan iz Australije i igrao je jako malo mečeva u odnosu na druge tenisere.

To je i te kako uticalo na njega i psihički ali i fizički i tek je na Mastersu u Rimu ponovo našao neki svoj ritam. On ni ne krije da mu je cilj osvojiti što više Grand Slem titula i zato je jako važno da ima podršku i svoje porodice i Jelena njegova supruga je bila na tribinama u prvom meču koji je igrao protiv japanca Nišioke.

Sa njom u društvu je bila njena majka Vera za koju je ona jako vezana a koja se rijetko pojavljuje u javnosti sa kćerkom i zetom. Svojevremeno su mediji u Srbiji Jeleninu majku razapinjali i pisali o njoj jako negativne stvari jer je prema njihovim navodima aktivno učestvovala u zagađenju ekološkog sistema u Srbiji kada je bila direktor energetskih kompanija koje su se zalagale za izgradnju mini hidorelektrana.

Jelenu su ovi napadi na njenu majku jako boljeli pa je javno branila i rekla da se nejna majka tim poslom ne bavi već dugi niz godina i nema nikakve uticaje na projekte koji se u medijima pominju. Istakla je da se njena porodica već deceniju bavi humanitarnim radom i podižu svijest o zaštiti životne okoline.