JEDVA STOJI NA NOGAMA, SUZE LIJE DOK PEVA: Poslednji snimak NAŠE PEVAČICE pred SMRT izaziva JEZU U KOSTIMA! (VIDEO)

0

Mnogi se sjećaju pjevačice Done Ares kojoj je 2014. godine postavljena dijagnoza zloćudne bolesti na plućima i koja je tada krenula u borbu sa njom ali već sljedeće godine je ustanovljeno da su se pojavile metastaze i nakon toga je ona preminula.

Donu su obožavali svi a imala je samo 41 godinu kada je smrt uzela. Ona je javno iznosila detalje svoje borbe sa bolešću jer je željela da na taj način da snage i drugima koji su se nalazili u sličnoj situaciji a preko društvenih mreža je stalno dobijala veliku podršku svojih fanova ali i kolega i kolegica sa estrade.

Ona je pokušavala da koliko god je bila u mogućnosti, nastavi sa normalnim životom i u jeku svoje borbe je održala koncert u prepunoj Zetri u Sarajevu koji su snimale i kamere. Ona je što se može vidjeti i na snimku jedva stajala na nogama i cijelo vrijeme joj se znoj slivao niz lice a za mnoge je najpotresniji trenutak bio kada je skinula periku.

Iza Done Ares je ostao veliki broj hitova ali i neutješna poordica i prijatelji koji ni danas ne mogu da se pomire sa gubitkom. Njena majka je tri godine nakon gubitka kćerke za medije rekla kako sve u njoj vrišti od bola i postoje dani kada ničega nije svjesna. Ona smatra da svi roditelji koji su izgubili svoje dijete žive na neki način kao podvojene ličnosti jer jedan dio umire od boli dok drugi pokušava normalno da funkcioniše zbog ljudi koji su im najmiliji a još uvijek su živi.

Preporučujemo